Wat doe ik?

Tekstcorrectie / eindredactie

Ik help u graag met allerlei soorten teksten. Webteksten, nieuwsbrieven, scripties, offertes, juridische documenten, advertenties, flyers, noem maar op.

Ik verbeter de taal/typfouten, maak de tekst duidelijker. En ik kijk of de tekst die u geschreven hebt, overeenkomt met het doel dat u voor ogen stond. U krijgt suggesties voor verbeteringen.

Alleen met duidelijke en goed lopende teksten die prettig leesbaar zijn, komt uw boodschap over. Ze geven de lezer vertrouwen in uw professionaliteit. 

Voor nieuwe klanten doe ik een kleine opdracht gratis. Stuur mij uw tekst via e-mail () en ik kijk een pagina gratis na. Voor een offerte vraag ik u mij de tekst te sturen, zodat ik het aantal uren werk kan inschatten.

Notuleren

Ik heb jarenlange ervaring als notulist bij vergaderingen van gemeenteraden en andere organisaties. Ik bied aan om in de regio Emmen bij uw vergaderingen te komen notuleren. Er kunnen samenvattende verslagen, woordelijke verslagen en besluitenlijsten gemaakt worden. Ook kunnen geluidsbestanden of video’s uitgewerkt worden.

Flyers ontwerpen

Een nieuwe dienst die ik aanbied, is het volledig ontwerpen van flyers, dus met tekst en grafische opmaak. Het resultaat is een jpg- of pdf-bestand of een gedrukte flyer.

Tarief

Mijn tarief is 35 euro per uur (excl. btw).