Over mij

Ik ben afgestudeerd als psycholoog en milieukundige. Duidelijk schrijven was mijn sterke punt en ik kreeg een 9 voor mijn afstudeerscriptie.

Daarna heb ik tien jaar gewerkt bij een milieuadviesbureau met een internationaal werkgebied. Hier stelde ik beschikkingsteksten op voor het Ministerie van VROM, analyseerde gegevens in databestanden en schreef hier rapporten over. Ook ontwierp ik de teksten van standaardbrieven van het bureau.

In 2000 ben ik een eigen bedrijf begonnen. Voor verschillende overheidsinstellingen deed ik onderzoek naar milieukundige onderwerpen. Ik kreeg vooral waardering voor de duidelijkheid van mijn verslagen.

Sinds 2005 ben ik ook notulist voor Notuleerservice Nederland.

In 2007 begon ik met het adviseren van woningeigenaren over energiebesparingsmogelijkheden. De klanten kregen uiteraard een goed rapport met duidelijke informatie.

In mijn vrije tijd zette ik mij in bij verenigingen en stichtingen. Hier maakte ik notulen, nieuwsbrieven, persberichten, flyers en websites.

Begin 2010 besloot ik om de taalkundige kant van mijn bedrijf verder uit te bouwen en richtte ik Blik op Taal op.

Sindsdien heb ik al veel mensen geadviseerd en diverse opdrachten mogen uitvoeren. Het ging o.a. om websiteteksten, sollicitatiebrieven, stageverslagen, verenigingsbladen en boeken.